Forma za poslodavce

Pronađite Pouzdane Radnike Brzo i Jednostavno uz Jobs.co.rs! – Vaš Pouzdan Partner za Zapošljavanje!

Dobrodošli u Jobs.co.rs – vaš pouzdan partner za pronalaženje adekvatne radne snage! Ako vašem preduzeću trebaju stručni i kvalifikovani radnici, obratite se nama. Specijalizovani smo za pronalaženje radnika koji odgovaraju vašim zahtevima, u saradnji sa našim partnerskim agencijama.

Pružamo Vam Sve nužne informacije da donesete informisanu odluku i pravi izbor u pogledu kandidata i agenta. 

Nakon što odobrite kandidate, mi preuzimamo brigu o svemu, od dobijanja radnih i boravišnih dozvola do njihovog dolaska na vašu adresu.

Da biste koristili naše usluge, vaša firma treba da bude aktivna najmanje dve godine, sa minimum 5 stalno zaposlenih, izmirenim tekućim obavezama i dokazom o stabilnom poslovanju u prethodnoj godini. Ovaj korak je ključan za osiguravanje temeljitog i verificionog procesa.

Važno je da vaša firma ispunjava zakonom propisane uslove kako bismo mogli da organizujemo njihov dolazak. Osim toga, smeštaj i hrana za radnike su vaša obaveza. Ukoliko to predstavlja komplikaciju, nudimo niz rešenja i kako bi obezbedili adekvatan boravak radnika za vreme trajanja ugovora.

Sve administrativne i druge takse koje se odnose na radnike su deo troškova poslodavca i plaćaju se jednokratno. Nema dodatnih izdataka za našu uslugu. Sve je uračunato u cenu koju dogovorimo sa vama u zavisnosti od obima posla potrebnog za realizaciju projekta. 

Naše usluge su u potpunosti usaglašene sa zakonima Srbije, osiguravajući legalan i siguran proces zapošljavanja stranih radnika. Transparentno pratimo proceduru od početka do kraja, kako biste bili sigurni u svaki korak.

Kada radnici stignu kod vas, postaju vaša odgovornost u skladu sa potpisanim ugovorima. Mi smo tu da osiguravamo glatku tranziciju i pružimo podršku tokom njihovog boravka i rada kod vas.

Tu smo da vam omogućimo uvoz kvalifikovane radne snage koja će unaprediti vaše poslovanje.

Molimo vas da popunite sva polja upitnika. Nakon slanja poruke javiće vam se neko od operatera.